Als je van spannende boeken houdt, kun je niet meer om hem heen: Thomas Olde Heuvelt is met afstand de meest succesvolle thrillerauteur van Nederland. Zijn boek Hex ligt in dertig landen in de winkels en de filmrechten zijn verkocht aan het Amerikaanse Warner Brothers. Inmiddels is zijn nieuwste boek Echo uit en daarover kun je hem op zondag 16 juni alles vragen als hij een bezoek brengt aan de Bibliotheek Bibliorura.

 

In Echo gaan Nick en Augustin de uitdaging aan om de Mont Maudit te beklimmen. Als ze de vallei bij de berg inlopen, bekruipt ze een onheilspellend gevoel. Niet veel later ontwaakt Nick uit coma en is Augustin dood. Er wacht Nick een lange revalidatie. Maar het is niet alleen het trauma dat Nick achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…

Thomas Olde Heuvelt vertelt vanaf 14.00 uur over zijn boeken, zijn succes en zijn schrijverschap en hij beantwoordt jullie vragen. Heb je Hex en Echo nog niet in de kast staan? Koop ze dan terplekke bij de boekenstand van Plantage Boekhandel Roermond en laat ze signeren.

Tickets koop je via onderstaande button. Voor leden van de Bibliotheek Bibliorura zijn de tickets gratis, niet-leden betalen €5,00. Er kunnen maximaal 40 bezoekers in de zaal, dus wees er snel bij!

Datum: 16 juni 2019
Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Bibliorura