De TijdschriftenBieb is een tijdelijke* gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Met deze app kunt u kennismaken met digitale tijdschriften, van AutoWeek tot Yoga Magazine.

In de TijdschriftenBieb zitten zestien bladen met edities vanaf begin 2020, met uiteenlopende onderwerpen als reizen, mode, politiek, kunst en psychologie. Elke tijdschrift is tot en met de voorlaatste editie beschikbaar en er verschijnt elke week een nieuwe editie. Er zit geen limiet op het aantal tijdschriften dat u tegelijkertijd mag lezen.

In de app kunt u previews bekijken van de tijdschriften. Om ze te lezen logt u in met uw inloggegevens van de bibliotheek. Als u ingelogd bent kunt u een tijdschrift kiezen, downloaden naar de leesmap en ook weer edities verwijderen. Na drie weken worden tijdschriften automatisch uit de leesmap verwijderd.

Download de TijdschriftenBieb via de App Store of Google Play. Veel leesplezier!  

*De KB, de nationale bibliotheek van Nederland, test samen met de bibliotheken of tijdschriften onderdeel moeten gaan uitmaken van het aanbod van de Online Bibliotheek. Daarom wordt deze TijdschriftenBieb tijdelijk aangeboden. Gedurende 2021 evalueren de KB en de bibliotheken of we hier mee doorgaan.