Logo Filmbieb

In de bibliotheek hebben we een mooie collectie films en series staan. Zit de film die u zoekt er niet tussen? Dan kunt u hem aanvragen via Filmbieb. In deze landelijke filmbibliotheek kan iedereen met een bibliotheekabonnement speelfilms, series en documentaires lenen. Aangevraagde films kunnen worden afgehaald en weer ingeleverd in de bibliotheek.

Inloggen bij de Filmbieb doet u met uw pasnummer en het wachtwoord waarmee u ook inlogt in Mijn Menu.

Het lenen van een film bij filmbieb kost €3,00. Als u een film reserveert met meer dan één schijf in de dvd-box betaalt u per extra schijf €1,50 extra. Telaatgeld voor films van Filmbieb is €0,45 per dag en verlengen kan voor €1,50.

Klik hier om naar Filmbieb te gaan.

Logo Muziekweb

Via Muziekweb kunt u de muziek van al uw favoriete artiesten lenen. Muziekweb bezit een collectie van zo'n 600.000 cd's, 300.000 lp's en 30.000 muziek-dvd's. Van Snelle tot de Beatles en van Bach tot Gé Reinders, alles is te lenen voor iedereen met een bibliotheekabonnement. Op de website staat ook veel informatie over muziek, muziekstijlen en artiesten. Aangevraagde cd's kunnen worden afgehaald en weer ingeleverd in de bibliotheek.

Inloggen op Muziekweb doet u met uw pasnummer en het wachtwoord waarmee u ook inlogt in Mijn Menu.

Het lenen van een cd bij Muziekweb kost €3,00. Als u een cd reserveert met meer dan één schijf in de cd-box betaalt u per extra schijf €1,50 extra. Telaatgeld voor cd's van Muziekweb is €0,45 per dag en verlengen kan voor €1,50.

Klik hier om naar Muziekweb te gaan.